Gospodine Trajkovicu,
prekrsili ste izbornu cutnju.

Ja savetujem isto sto i Vi, jer i ja zelim promene.
Ali, posto sam jos ranije doneo odluku, na izbore necu izaci, jer su skoro svi isti. Skoro svi, jer se Dveri, doduse, razlikuju. Da izlazim na izbore, ne bih glasao ni za njih, zato sto su jako vezani za crkvu. Oni po svoje misljenje idu u crkvu, a to nije dobro za drzavu. Ja sam vernik, pravoslavac i postujem SPC, ali znam da je ista ta crkva ostavila veliki deo svog naroda na cedilu (Srbi muslimani i Srbi katolici) i posredno od njih napravila nove nacije, koje su nam neprijateljski nastrojene.
Takodje,ljudi mi se zale da im uopste nije jasno sta znaci rec dveri. Moram da priznam da ni meni nije jasno. Mozda je to neka stara srpska, crkvenoslovenska rec za dvorove. Ako je tako, ne vidim poentu i cini mi se da grese u samom startu, a to im moze naskoditi. Banalna stvar, ali obicnom svetu, koji itekako glasa, nerazumljiva.
Za Tomu Nikolica ne bih glasao, jer on nije nista novo i spada u drugorazredne politicare.
Posto je izvesno da ce Tadic ostati u fotelji, a Dacic, po svemu sudeci, biti premijer, nadam se da ce Vucic da bude novi gradonacelnik Beograda. Jos uvek je mlad, jos uvek energican, ima ideje, pa bi svakako bio neka promena. I logicno bi bilo da se Toma povuce u Bajcetinu i pravi sljivovicu, a Vucic da preuzme stranku.
Ljudi, zar ne mislite da su potrebni novi likovi na politickom nebu Srbije? Vreme je da se okupe prave patriote. Naci ce se makar jedan domaci tajkun ko ce da ih finansira.